Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Mai mulți vrânceni, victime ale agresiunilor; un păncean a fost înjunghiat

O femeie în vârstă de 39 de ani, din Dumitrești, a ajuns miercuri la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, după ce ar fi încercat să-și pună capăt zilelor. Potrivit buletinului de presă al spitalului, femeia ar fi recurs la „ingestie voluntară medicamentoasă”. Medicii i-au recomandat examen psihiatric.

Tot miercuri, la UPU Focșani au ajuns mai mulți vrânceni care au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au căzut de pe bicicletă. Printre aceștia s-a numărat și un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Străoane, care prezenta „traumatism cranio-facial cu plagă frontală și escoriații piramidă nazală, prin cădere de pe bicicletă”. Pacientul a refuzat internarea. Alți doi vrânceni s-au prezentat miercuri la UPU, după ce au căzut de pe bicicletă. „Bărbat în vârstă de 28 de ani, din Străoane, traumatism cranio-facial cu plagă frontală și escoriație piramidă nazală prin cădere de pe bicicletă; bărbat în vârstă de 75 de ani, din Bătinești, traumatism cranio-cerebral închis prin cădere de pe bicicletă, contuzie coloană lombară și de membru superior drept” se arată în buletinul de presă al spitalului.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Slobozia Bradului, „policontuzionat prin agresiune” a fost internat în cadrul secției de Chirurgie Buco-Maxilo-Facială, după ce  a ajuns miercuri la UPU ca urmare a unei bătăi pe care a primit-o.

De asemenea, tot ca urmare a unei altercații fizice, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Jiliște, cu diagnosticul de „traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu plagă sprâncenară dreaptă prin agresiune”, a ajuns miercuri la UPU.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Panciu, a fost internat în cadrul secției de Chirurgie, după ce a ajuns la UPU cu diagnosticul de „plagă înjunghiată hemitorace drept, contuzie abdominală prin agresiune”.

Alți doi vrânceni au ajuns miercuri la UPU, după ce au fost victimele unor agresiuni fizice. „Bărbat în vârstă de 47 de ani, din Focșani, contuzie cervicală cu echimoze latero-cervicale prin agresiune; bărbat în vârstă de 17 ani, din Focșani, traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă occipitală prin agresiune. Pacientul nu s-a internat”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?