Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Mai mulți bărbați, prinși conducând băuți; unul a lovit o mașină staționată și a fugit

La data de 15.07.2023, în jurul orei 00.55, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați de către un bărbat, din municipiul Focșani, cu privire la faptul că în jurul orei 00.05, în timp ce se afla pe terasa unui magazine din localitate, conducătorul unui autoturism i-a acroșat autoturismul, care se afla staționat în apropierea magazinului, iar ulterior a fugit de la fața locului. În urma cercetărilor efectuate, la scurt timp, polițiștii au identificat conducătorul autoturismului în cauză. Bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a fost depistat de către polițiști și testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,88 mg/ l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, tânărul a fost condus la o unitate medicală , unde i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 15.07.2023, ora 16.03, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic, pe DN2 E85, în municipiul Focșani, o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din județul Vaslui, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 15.07.2023, ora 16.01, polițiștii focșăneni au depistat în trafic, pe DJ 204 D, în municipiul Focșani, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 15.07.2023, ora 14.20, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe DJ 119 C, în comuna Ruginești, s-a produs un accident rutier. Din verificările efectuate de către polițiști a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 76 de ani, în timp ce circula în calitate de biciclist pe DJ 119C, în comuna Ruginești, pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Biciclistul a fost transportat cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 15.07.2023, ora 17.30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat în trafic, pe raza localității, un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 27 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 16.07.2023, în jurul orei 21.40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, în timp ce conducea pe DN 2N, pe raza comunei Dumitrești, un autoturism, având o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 17 iulie 2023

Foto cu rol ilustrativ, sursa: Facebook/Poliția Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?