Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: „Time of my life“ la Balul Şcolii „Carol Davila”


      Mirela Năstase a fost desemnată Miss Boboc a Åžcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” din Focșani, iar titlul de Mister Boboc a fost acordat lui Cristi Dudu, în cadrul balului ce s-a desfășurat sub genericul „Time of my life”, la Casa de Cultură. La petrecerea celor mai frumoși boboci au participat șase perechi. În total, 12 concurenți frumoși și isteți au făcut spectacol și au marcat odată cu asta împlinirea a 20 de ani de la înființarea acestei unități de învățământ.  Balul a fost deschis cu un filmuleț, o incursiune în timp cu o poveste de dragoste dintre doi tineri care au îmbătrânit împreună. Spectatorii au fost introduși într-o lume plină de iubire. Cele șase cupluri au avut de străbătut 5 probe, prima fiind de testare a bunelor maniere. A urmat apoi proba de originalitate unde candidații au amuzat publicul cu scenete, au stârnit aplauze, au dat reprezentații de dans. Cea de-a treia probă a fost cea de dans. Concurenții au dansat pe ritmurile muzicii mambo a anilor ’80 ,dar și pe ritmuri de street dance, muzica anilor 2013. 
 Proba cea mai dificilă a fost cea denumită „Mărul lui Adam” și la care concurenții trebuiau să aducă un măr cu frunțile și să îl pună într-un coș. Ultima probă a fost cea a ținutelor de seară. Așa cum era de așteptat, fetele au fost cele mai elegante însă nici băieții nu s-au lăsat mai prejos și au reușit să fie la înălțimea partenerelor lor de scenă. În timpul spectacolului organizatorii au cântat imnul Åžcolii postliceale. 
 Au mai urcat pe podium, pe locul doi – Larisa Ionașcu și Alexandru Caliță, iar pe locul trei – Alina Șerban și Constantin Tomulescu. Alături de elevi a fost directorul Carmen Făcăeru. 
 Distracția elevilor a continuat la Club Apollo din Focșani. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?