Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Liceul de Artă din Focşani, câştigător la concursul „Made for Europe”


Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu” din Focșani este, în perioada 11-15 martie, gazda concursului național „Made for Europe”, faza județeană. Concursul vizează valorizarea și creșterea vizibilității produselor rezultate în cadrul proiectelor finanțate prin programe comunitare, stimulând creativitatea, inovația și spiritul de competiție. La competiție participă produsele realizate de elevii de la Åžcoala Gimnazială 3 Focșani, Liceul de Arte „Gheorghe Tattarescu” Focșani și Colegiul Tehnic „Gheorghe Balș” Adjud, în cadrul programelor Comenius, Leonardo da Vinci și Tineret în acțiune.
    Vineri a avut loc evaluarea produselor înscrise în concurs de către o comisie desemnată de Inspectoratul Åžcolar Județean Vrancea. Expoziția de la unitatea de învățământ cuprinde afișe, pliante, albume foto, broșură – catalog produse, site web, CD/DVD-uri, panouri de prezentare, machete, produse hand made și este deschisă publicului larg.
    Faza județeană a concursului național „Made for Europe” ediția 2015 a fost câștigată de produsele finale realizate de elevii Liceului de Artă „Gheorghe Tattarescu” din Focșani, care vor participa la faza națională a concursului ce va avea loc la Arad, în perioada 6-9 aprilie 2015. „Prin proiectele de parteneriat european școlile din județul Vrancea au fost veritabili ambasadori ai României în Europa, contribuind, an de an, la promovarea unei imagini pozitive a României și a valorilor școlii românești”, au declarat organizatorii. Concursul „Made for Europe”, ediția 2015 a fost un prilej de diseminare și valorizare a experiențelor pozitive ale școlilor din județul Vrancea, participante la proiecte finanțate din fonduri europene, în anul școlar anterior.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?