Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

GALERIE FOTO: Miss și Mister la Colegiul Național Pedagogic ”Spiru Haret” Focșani – aleși în an Centenar 2018!

Ȋn fiecare an, Colegiul Național Pedagogic ”Spiru Haret” Focșaniorganizeazǎ Balul Bobocilor, un prim eveniment al noii vieți de liceeni, cu prilejul căruia aceştia au oportunitatea de a lega noi prietenii și de a se distra. Pe lângă prieteniile ce se leagă între concurenți pe tot parcursul perioadei pline de repetiții, emoții, dar și distracție, aceștia pleacă de la petrecere cu un bagaj de amintiri și o experiență de neuitat. Cu ocazia acestui eveniment au loc diverse momente artistice și nelipsita competiție de „Miss & Mister”, toate acestea într-un ambient şi un loc atent ales, menit să îşi lase amprenta în sufletul fiecărui licean.

Dar de ce s-au strâns atât de multe persoane la Casa de Cultură ”Leopoldina Bălănuță” (peste 500) ? Pentru a găsi cei mai talentați, inteligenți și frumoși boboci ai liceului, care au participat la proba Miss & Mister Boboc 2018 și pentru a găsi cei mai simpatici, talentați și amuzanți boboci. Misiune îndeplinită! Și aici nu ne referim numai la Miss & Mister, care a fost, cu siguranță, o competiție strânsă. Tema acestui bal a fost ”CNPSH TV News”. Spectacolul a fost deschis prin știrile News Live, după care bobocii au defilat în ținuta de zi realizând primul contact cu publicul. Apoi fiecare echipă din cele 6 a dat dovadă de imaginație și creativitate, debutând cu un filmuleț și apoi continuând spectacolul pe scenă.

Fetele, purtând rochii elegante și tocuri înalte, împreună cu băieții îmbrăcați la patru ace, arătau ca scoși din vitrină. Ei pășeau emoționați unul câte unul pe scenă, gata să-și prezinte momentele artistice. De asemenea, show-ul a fost întreținut și de alți liceeni talentați ai Colegiului Național Pedagogic ”Spiru Haret”, care au prezentat diverse numere: muzică, dans, lumini, grafitti, toate pe aceeași scenă. Concurenții au stat ca pe ace până la desemnarea câștigătorilor. În cadrul balului una dintre echipe a realizat un moment special dedicat CENTENARULUI – un dans din Patrimoniul UNESCO cu specific românesc – CĂLUȘARII!!!

Punctul culminant a fost momentul anunțării Miss și Mister Boboc CNPSH 2018. Nu doar participanții, cât și restul invitaților prezenți erau emoționați, fiecare susținându-și preferatul. Momentul desemnării s-a lăsat cu lacrimi de fericire pentru cei mai mulți dintre ei.

Deși, la finalul serii au fost numai doi câștigători ai locului I, se putea observa totuși bucuria tuturor participanților și încrederea pe care și-o dădeau între ei, formându-se o legătură strânsă între  toți. Anul acesta, titlul de Miss Boboc CNPSH 2018 i-a revenit elevei Brăteanu Maria, iar de Mister Boboc CNPSH 2018 elevului Mihu Daniel Andrei. Titlurile au fost înmânate, ca în fiecare an, de către câștigătorii din anii precedenți. Cu toate acestea, toți sunt învingători prin simplul fapt că au ajuns până acolo. Câștigătorii de Miss și Mister Popularitate 2018, votați pe pagina de Facebook, au fost bobocii Militaru Alexandra și Chioveanu Eduard. Titlul de Miss și Mister Eleganță a revenit bobocilor Lal Gabriela și Cioruță Octavian, iar cel de Miss și Mister Originalitate a fost câștigat de bobocii Negoiaș Gabriela și Popa George. Toți participanții s-au putut bucura de o seară minunată la Restaurantul Laguna.

Indiferent de moment, cei de la PEDA știu să se distreze și să trăiască fiecare moment din plin, lucru ce a putut fi observat și anul acesta la Balul Bobocilor în Anul Centenarului!!!

 

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?