Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Hoţ de maşini, beat și fără permis


   Un bărbat din Vidra a fost martor la furtul propriei mașini. El a intrat într-un local pentru a-și cumpăra pizza, iar când a ieșit, a văzut cum un bărbat pleca la bordul autoturismului său. În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că hoțul nu avea permis și era sub influența băuturilor alcoolice.
   În rechizitoriul întocmit pe numele lui Daniel Adrian C., de 39 de ani, din Vidra, se arată că faptele au fost comise pe 16 iunie. În actul prin care a fost sesizată instanța de judecată se arată că proprietarul autoturismului a intrat într-un local să ia pizza pe care o comandase ceva vreme înainte. A lăsat mașina în fața localului, cu motorul oprit, dar cu cheile în contact. Nu a stat în interior decât un minut, dar când a revenit lângă mașină a observat că aceasta s-a pus în mișcare, la volan fiind o persoană pe care nu o cunoștea. A lăsat pizza deoparte și i-a cerut unei cunoștințe să-i urmărească mașina, apoi a sunat la 112.
   În cele din urmă, polițiștii l-au legitimat pe hoț, constatând că era vorba de Daniel Adrian C., care nu avea permis și era și băut, având 2,40 grame per litru alcool pur în sânge. Dosarul a ajuns pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?