Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Lucrările la centrul de informare turistică din Tulnici, aproape de final


   Imobilul din centrul comunei Tulnici în care va funcționa un centru de informare turistică se află în plin proces de reabilitare, iar investiția ar putea fi terminată până la sfârșitul acestui an. Primarul comunei Tulnici, Valentin Bîznă, a declarat că până în acest moment au fost executate lucrări de izolații, tencuieli, zugrăveli, au fost înlocuite instalațiile electrice, sanitare și termice, au fost montate uși, geamuri, parchet, a fost montat acoperișul, iar în prezent se lucrează la instalațiile sanitare și la tencuieli. „Sperăm că până la venirea efectivă a iernii să reușim să finalizăm lucrările la acest obiectiv de investiții”, a precizat primarul Valentin Bîznă.
    Pentru această investiție, Consiliul Județean Vrancea a alocat 12 miliarde de lei vechi. Primarul Valentin Bîznă spune că după ce vor fi terminate lucrările la acest obiectiv, comuna pe care o va conduce va avea unul dintre cele mai frumoase centre de informare turistică. „Este o investiție pe care locuitorii comunei noastre o așteaptă de foarte mult timp. De-a lungul timpului au fost multe promisiuni privind reabilitarea acestui imobil cât și destinația pe care urma să o aibă. Iată că în prezent, cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, căruia țin să-i mulțumesc încă odată în numele locuitorilor comunei, reușim să finalizăm lucrările la acest obiectiv”, a spus primarul Valentin Bîznă. Acesta a arătat că în imobil ar putea să funcționeze și un dispensar medical.
    Valoarea totală a investiției este de peste 1,7 milioane de lei, iar durata de execuție a acestei investiții va fi de 12 luni. Finanțarea este asigurată integral de Consiliul Județean Vrancea. Imobilul este format din parter plus două etaje și are o suprafață de 721 metri pătrați. Clădirea a fost proiectată inițial pentru bloc de locuințe, propusă ulterior pentru sediu primărie sau dispensar medical. Însă, în cele din urmă, cu sprijinul Consiliului Județean Vrancea, în imobilul mai sus menționat va funcționa un centru de informare turistică.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?