Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Campionul mondial de karate Daniel Fusaru a înfiat un copil


   Sportivii de la CSM Focșani 2007 au reușit din nou o performanță internațională remarcabilă! La Campionatul Mondial de Karate ale cărui întreceri au avut loc în Serbia, la Novi Sad, la sfârșitul săptămânii trecute, din cei cinci sportivi ai clubului, doi s-au întors cu medalii. Alți trei karateka ai CSM 2007 au concurat la Cupa Mondială care s-a desfășurat în aceeași perioadă la Novi Sad. Campionul mondial la cadeți, Bogdan Alpreotesei care a împlinit 16 ani în luna mai a acestui an, a devenit junior, a concurat la 16-18 ani, cu adversari mai puternici decât până acum, însă și-a reconfirmat valoarea într-o întrecere de cel mai înalt nivel și a urcat pe podium: bronz la kumite 62 kg. 
   Rezultatul de la individual l-a propulsat în echipa de kumite a României juniori – tineret, ca rezervă. Nu a intrat în luptă, însă a primit medalia de bronz pe care a câștigat-o echipa României. Dragoș Pantazică a obținut medalia de argint cu echipa de kumite cadeți mixt a României pentru care a concurat la 55 kg. Ceilalți sportivi ai CSM Focșani 2007 au trecut câte 2-3 tururi, într-o competiție cu foarte mulți concurenți de mare valoare. Antrenorul CSM Focșani 2005, sensei Daniel Fusaru, legitimat la Dinamo București, a câștigat două medalii de aur – cu echipa de kata seniori masculin a României și cu naționala mixtă de kata. 
   La individual, focșăneanul Daniel Fusaru s-a clasat pe locul 3 la kata. După Campionatul Mondial și Cupa Mondială de karate, antrenorul CSM Focșani 2007 a declarat: „Sportivii noștri au schimbat categoriile de vârstă și au avut de concurat cu sportivi mai în vârstă, indiscutabil, mai valoroși decât la vârstele mai mici. Anticipam, de altfel, dificultățile cu care se vor confrunta. Dar chiar în aceste condiții se putea și mai bine. Sunt mulțumit de rezultat, îi felicit pe sportivi pentru modul în care și-au apărat șansele la întrecerea mondială. În ce mă privește, dedic medaliile obținute fiului meu Alexandru Åžtefan pe care am reușit să-l înfiem, eu și soția mea”, ne-a declarat Daniel Fusaru, maestru emerit al sportului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?