Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Conferinţă online la Colegiul „Cuza“, cu studenţi din Suedia


   Elevii de liceu din Vrancea sunt invitați astăzi, alături de părinți, la o conferință online, pe Skype, cu reprezentanții Asociației Studenților Români din Suedia. Întâlnirea, care va avea loc la ora 18.00, în biblioteca Colegiului Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, este organizată de Consiliul Județean al Elevilor Vrancea.  
   „Scopul conferinței este de a le prezenta liceenilor români o modalitate avantajoasă de a face studiile universitare în Suedia și de a le răspunde acestora la întrebări. Totodată, este recomandat ca elevii să vină alături de părinți. În felul acesta, părinții viitorilor studenți vor putea descoperi informațiile despre programele de studiu pe care le-ar putea susține copiii acestora, putând să îi sprijine din timp în desfășurarea procedurilor privind admiterea. Așteptăm toți elevii de liceu interesați și le recomandăm cu căldură să vină în număr cât mai mare, deoarece este o mare oportunitate pentru ei, ținând cont că Suedia este una dintre cele mai dezvoltate țări din Europa”, transmite Biroul de presă al Consiliului Județean al Elevilor Vrancea.
   Asociația Studenților Români din Suedia este parteneră a Consiliului Județean al Elevilor Vrancea și are ca scop integrarea studenților români în Suedia, precum și promovarea imaginii tinerilor absolvenți români pe piața muncii din Suedia. Asociația este formată din foști elevi de liceu care în prezent sunt studenți în această țară nordică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?