Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

VREME cu vânt şi cer noros


   ASTÄ‚ZI, cerul va fi temporar noros și va ploua slab, local în vestul țării și pe arii restrânse, mai ales spre seară și noaptea, în rest. Îndeosebi dimineața, în regiunile extracarpatice și izolat în rest, va mai fi ceață, posibil asociată cu burniță.
   Vântul va sufla slab și moderat astăzi, cu intensificări izolate la munte, în sudul Banatului, iar trecător și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade pe litoral și în Delta Dunării și 19…20 de grade în nord-vest, iar cele minime se vor situa între 4 și 12 grade, ușor mai coborâte în depresiuni, spre 2 grade.
   MÂINE, vremea va fi normală sub aspect termic, în cea mai mare parte a țării. În nord și centru vor fi înnorări și local va ploua, în timp ce în restul teritoriului cerul va deveni variabil, iar ploi slabe, pe arii restrânse, se vor semnala în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade în nordul Moldovei și 21 de grade în sudul Banatului și în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, ușor mai coborâte în depresiuni. Îndeosebi noaptea, local în regiunile extracarpatice și izolat în rest, se va produce ceață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?