Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Competiţii sportive la Colegiul „Edmond Nicolau”


   Profesorii de educație fizică și sport din cadrul Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani a organizat o serie de activități, sub genericul „Sportul și Educația”. Manifestările au fost organizate cu prilejul Zilei Educației Mondiale, amfitrionul acestora fiind inspectorul de specialitate Ionel Ambrosie și profesorii Petre Ittu, Florin Danciu, Florin Euforsie și Constanța Călțun. A fost organizat un triunghiular la volei fete între licee, dar și concursuri de badminton și șah. 
   Inspectorul Ionel Ambrosie a deschis anul sportiv la colegiul unde este profesor titular. „Educația nu este altceva decât un mijloc de dirijare în formarea personalității omului, este o direcție de evoluție a activității de formare-dezvoltare care presupune transformarea omului în valoare. Educația sportivă a voastră este strâns legată de această valoare. Noi, profesorii de educație fizică și antrenorii, încercăm mereu să vă imprimăm în sport o valoare sportivă, formându-vă o valoare-scop și anume dezvoltarea voastră multilaterală. În orice împrejurare, fie pe terenul de joc, fie în afara lui, sportul cere o educație sportivă permanentă”, a spus Ionel Ambrosie. 
   Întrecerile sportive s-au desfășurat într-un climat de fair-play, iar clasamentul la volei este următorul: locul I a fost adjudecat de Colegiul Economic „Mihail Kogălniceanu”, locul II a fost ocupat de Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, iar locul II de Liceul Pedagogic „Spiru Haret”. Elevii au primit cupe și diplome pe echipe, dar și diplome personalizate. La badminton, cei mai buni elevi au fost Dănuț Buzatu de la Liceul de Arte, Mădălina Irimescu de la Liceul Pedagogic, Marius Apostu și Corina Marin de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”. La șah, cei mai valoroși elevi au fost: Mădălin Damian și Alexandru George Babanu de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”.
  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?