Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

19 posturi pentru medici rezidenţi, în spitalele vrâncene


   Tinerii vrânceni absolvenți de medicină, care vor dori să ocupe un post într-un spital din județ, vor susține examenul de Rezidențiat la centrul universtitar din Iași. Ministerul Sănătății a decis ca în Iași să fie organizat concursul pentru posturile publicate în județele Vrancea, Bacău, Galați, Vaslui, Neamț, Botoșani și Suceava.
   Ieri, pe site-ul www.rezidentiat.ms.info au fost postate și posturile de medici din spitalele vrâncene pentru care absolvenții pot opta la Rezidențiat. Astfel, Spitalul Județean de Urgență Focșani are disponibile 10 posturi de medici în următoarele specialități: pediatrie, oncologie, medicină internă, chirurgie plastică, neurologie și medicină de urgență. Spitalul Municipal Adjud are disponibile patru posturi de medici în specialitățile: medicină internă, neonatologie, obstetrică- ginecologie și gastroenterologie. La Spitalul din Vidra sunt disponibile patru posturi în specialitățile pediatrie, chirurgie generală, anestezie și terapie intensivă și pneumologie, iar Spitalul din Panciu un post de medic epidemiolog. De asemenea, sunt și două posturi disponibile în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.
   Înscrierile se pot face la sediul Direcției de Sănătate Publică Vrancea până pe 21 octombrie, pentru ca examenul de Rezidențiat să se susțină pe 17 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?