Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Şoferi fără permise, depistaţi pe drumurile din judeţ


   Patru șoferi s-au ales cu dosare penale la finele săptămânii trecute. Doi dintre ei au fost prinși conducând fără permis, iar alți doi cu autorizațiile de circulație provizorie ale mașinilor expirate.
    Mașina condusă de Tudorel H., de 41 de ani, din Focșani, a fost trasă pe dreapta vinerea trecută, la ora 11.30. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că șoferul avea permisul de conducere suspendat pentru o altă abatere. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal de cercetare.
    Două ore mai târziu, tot polițiștii focșăneni l-au oprit în trafic pe Cătălin Z., de 30 de ani, din comuna Nănești. Polițiștii spun că el conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data de 23 august 2013. Åži pe numele său s-a întocmit un dosar penal.
    Tot vineri, la ora 15.30, polițiștii din Tătăranu l-au depistat pe Vasile A.,  de 48 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.
    Polițiștii vrânceni au întocmit un dosar penal și pe numele unui tânăr din județul Galați. „La data de 20.09.2013, ora 17.00, polițiștii din Garoafa l-au depistat pe V. Marian, de 21 ani, din comuna Matca, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată din data 07 septembrie 2013. În cauză s-a întocmit dosar penal”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?