Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Tată a doi copii, mort după ce un tractor s-a răsturnat peste el


   Un bărbăt din comuna Răcoasa a sfârșit tragic ieri după-amiază. El și-a pierdut viața în timp ce se afla într-o pădure de pe raza localității de domiciliu.
   Potrivit oamenilor legii, Laurențiu T. și fratele său au plecat în pădure, după lemne, cu un tractor, pe care îl cumpăraseră în urmă cu o săptămână. În timp ce se deplasau pe un drum forestier cu utilajul ce tracta o remorcă încăcată cu lemne, cel mai probabil pe fondul neatenției, dar și a lipsei de experiență în ale șofatului, având în vedere nici victima și nici fratele său nu aveau permise de conducere, tractorul s-a răsturnat, prinzându-l dedesubt pe Laurențiu T. Capul acestuia a rămas prins sub una dintre airpile tractorului. Anchetatorii ne-au spus că victimei i-a fost ruptă coloana cervicală. Laurențiu T. a murit pe loc, sub privirile îngrozite ale fratelui său, care nu a putut face nimic pentru a-l salva.
   Incidentul a fost sesizat prin 112, iar la fața locului a plecat un echipaj de la Descarcerare, care a fost întors din drum, un echipaj SMURD, dar și unul SAJ. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bărbatului, ele fiind și cele care au constatat decesul. Ulterior, în locul în care s-a produs nenorocirea a ajuns un utilaj care a intervenit pentru a ridica tractorul, astfel încât victima să poată fi scoasă de sub acesta.
   După cercetarea la fața locului, trupul neînsuflețit al lui Laurențiu T., despre care persoanele care îl cunosc spun că avea puțin peste 40 de ani, a fost adus la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei morții. Polițișții au întocmit dosar penal de moarte suspectă și aștepată concluziile medico-legale, iar în funcție de acestea vor dispune și măsurile corespunzătoare. Localnicii ne-au spus că bărbatul decedat era un om care nu crea probleme. Potrivit acestora, el are doi copii, unul de doar câteva luni.
   Este cel de-al doilea incident de acest gen înregistrat în mai puțin de două spăptămâni. Un bărbat a decedat în aceleași condiții săptămâna trecută, la Dragosloveni, comuna Dumbrăveni. Victima, care se deplasa cu un tractor printre rândurile de vie, a vrut să ocolească o vacă, moment în care una dintre roțile tractorului a trecut peste un ciot. Autovehicului s-a răsturnat, prinzându-l pe bărbat dedesubt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?