Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638
Ediția: Vineri 31 Mai 2024. Nr. 6638

VIDEO! Răsturnare de situație în cazul scandalului de la Răcoasa! Proprietarul ar fi lovit și el o persoană

Cercetările sunt în curs în cazul conflictului de la Răcoasa din weekend, momentan oficial fiind anchetați doi bărbați, de 22 și 24 de ani. Însă ancheta s-ar putea extinde și asupra proprietarului magazinului. Din imaginile complete, surprinse în noaptea de sâmbătă de camerele de supraveghere, reiese că anterior agresiunii produse împotriva proprietarului, acesta a fost cel care a inițiat conflictul.

Deși bărbatul de 63 de ani le-a spus televiziunilor centrale, unde a trimis o parte din filmare, că polițiștii au ajuns greu la fața locului, inspector de poliție Paula Enache  purtător de cuvânt în cadrul IPJ Vrancea, precizează că polițiștii au ajuns în cel mai scurt timp:

„Sâmbătă, 19 iunie a.c., în jurul orei 21.40, Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost solicitați prin apel 112, de către un bărbat din Răcoasa, să intervină la un magazin din localitate, unde a avut loc un conflict. Echipajul de poliție, ajuns la fața locului în cel mai scurt timp, a identificat proprietarul magazinului, un bărbat de 63 de ani, și a stabilit faptul că acesta ar fi încercat să aplaneze un conflict între două persoane, ce se afla în desfășurare în fața magazinului, moment în care ar fi fost lovit de către una dintre acestea, respectiv de către un bărbat în vârstă de 22 de ani. De asemenea, în timpul conflictului, bărbatul în vârstă de 22 de ani ar fi distrus o vitrină frigorifică din incinta magazinului. Toate persoanele implicate în altercație au fost identificate și conduse la sediul poliției.

Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că administratorul magazinului ar fi avut o altercație cu persoane care se aflau pe terasa magazinului, pe una dintre acestea lovind-o și scoțând-o cu forța pe drumul public. După aproximativ 15 minute, bărbatul care ar fi fost scos cu forța din incinta magazinului, ar fi revenit împreună cu 4 persoane, ar fi escaladat gardul și ar fi intrat în sediul profesional al societății comerciale comerciale și împreună cu un alt bărbat l-ar fi agresat pe administratorul societății comerciale.

În urma analizării tuturor imaginilor existente pe camerele de supraveghere, împreună cu procurorul de caz s-a decis audierea mai multor persoane ce puteau oferi detalii importante cu privire la desfasurarea incidentului, partiparea fiecarei persoane implicate, activități care au dus implicit la administrarea unui probatoriu solid.

La acest moment audierile sunt în desfășurare, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și violarea sediului profesional, în cursul zilei de astăzi urmând să fie dispuse măsurile în consecință cu care vă vom ține la curent.”

Din informațiile noastre, proprietarul magazinului a refuzat inițial să își scoată certificat medico-legal, acesta mergând abia azi la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru a se stabili dacă, în urma loviturilor primite, are sau nu nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE! „Politiștii Secției 10 Politie Rurală Panciu au dispus reținerea pentru 24 ore a unui bărbat, de 22 ani, din comuna Răcoasa, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violente și violarea sediului profesional. Totodată, pe parcursul cercetărilor, a fost înregistrată plângerea prealabilă a unui bărbat de 24 de ani, cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, persoană care ar fi fost implicată în altercație.” – IPJ Vrancea

UPDATE 2! „Polițiștii Secției 10 Politie Rurală Panciu au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a unui alt bărbat, de 24 de ani, din comuna Răcoasa, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violente, violarea sediului profesional și distrugere”. – IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?