Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Trupa „Protha“ a obţinut marele premiu la un festival internaţional


   Trupa de Teatru „Protha” din Panciu a obținut marele premiu al  Festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”, cu spectacolul „Prințesa și porcarul” de Dumitru Solomon, în regia lui Cătălin Sfîrloagă. La această ediție, trupa a mai fost premiată cu încă cinci premii individuale, respectiv premiul pentru cel mai bun rol feminin principal pentru rolul Astenillia, acordat lui Iris Tiron, premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin Steluța, jucat de Simona Chirilă, premiul al II-lea la secțiunea poezie, acordat, de asemenea, lui Iris Tiron, premiul al III-lea la secțiunea poezie, acordat lui Vlad Steclaru și premiul al III-lea la secțiunea monolog, care i-a revenit tot păncencei Iris Tiron.
    Trupa de Teatru „Protha” a sărbătorit la Fălticeni atât câștigarea marelui premiu al festivalului, cât și ziua de naștere a unuia dintre membrii trupei, Vlad Steclaru. Acestuia i-a fost acordat și un premiu individual, astfel încât aniversarea zilei de naștere a fost și mai frumoasă pentru el, familia sa și colegii de trupă.
    Participarea trupei de teatru la cea de-a III-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”, desfășurat la Fălticeni în perioada 9 – 15 septembrie, a fost posibilă ca urmare a implicării în sprijinirea trupei a primarului Ion Petre și a Primăriei Panciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?