Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Loredana, Antonia, Corina, Smiley şi What’s Up concurează la “Best Romanian Act”


   Loredana, Antonia, Corina, Smiley și What’s Up concurează la categoria „Best Romanian Act” de la ediția din acest an a MTV Europe Music Awards (EMA), potrivit unui comunicat. MTV EMA a anunțat nominalizările artiștilor români pentru categoria „Best Romanian Act”. În acest an, vor concura și vor lupta pentru voturile fanilor, dar și pentru șansa de a ajunge pe scena de la Amsterdam, alături de cele mai mari nume ale industriei muzicale internaționale: Antonia cu piesa „Jameia”, What’s Up feat. Andra – „K. La Meteo”, Loredana feat. Cabron – „Apa”, Smiley – „Dead Man Walking” și Corina cu melodia „A ta”.
   Astfel, începând de marți, sesiunea de vot va fi deschisă pe pagina MTV România, www.mtv.ro, iar cel care va obține cele mai multe voturi până pe 24 octombrie va intra în competiția „Best European Act”, unde va concura cu alți artisti din toată Europa, începând cu data de 25 octombrie.
MTV România va transmite live, pe 10 noiembrie, cea de-a 20-a ediție a prestigioaselor premii muzicale, care în acest an se vor desfășura pentru prima dată la Amsterdam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?