Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Încep înscrierile la Palatul Copiilor


   Copiii care vor să își dezvolte aptitudinile și să își petreacă în mod util și plăcut timpul liber, sunt așteptați, de luni, să se înscrie la cursurile ce se vor organiza în cadrul Palatului Copiilor din Focșani, cu sediul la Colegiul Tehnic „Gh. Asachi”. La înscriere, copiii vor pezenta doar certificatul de naștere în copie. Pentru ca o grupă să se poată forma este nevoie de minim 10 copii înscriși.
   În acest an școlar, vor funcționa 10 specializări, respectiv dans, informatică, muzică ușoară și instrumentală, electronică, artă textilă, agro-biologie, karturi, aeromodele, radio, pictură, cultură și civilizație engleză. Toate cursurile sunt gratuite, iar cei interesați de ofertă sunt așteptați la Palatul Copiilor pentru înscrierea și formarea grupelor pe specializări. Pot fi înscriși copii cu vârste cuprinse între 4 și 19 ani.
   Åži la Clubul Copiilor din Odobești se vor forma specializările dans, ecoturism, carturi, tenis de masă și informatică. La Adjud sunt propuse cercuri de cart, dans și protecția mediului, iar la Panciu se vor face înscrieri pentru confecții, informatică, karturi și pictură.
   La nivel de județ, sunt puse la dispoziția copiilor, pentru anul școlar 2013 – 2014, aproximativ 3.000 de locuri. Participarea copiilor la aceste cluburi este gratuită, nici măcar pentru înscriere nu se percepe vreo taxă. Deschiderea oficială a anului școlar la cluburile și Palatul Copiilor va fi pe 28 septembrie, în fața Teatrului Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?