Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Doi vrânceni, un blogger şi un profesor, au participat la „Triathlon Challenge“


   Pe 7 septembrie, la Mamaia, s-a desfășurat a 5-a ediție a competiției internaționale „Triathlon Challenge”, loc în care s-au întâlnit, în acest an, peste 800 de sportivi la start, un număr-record pentru o competiție de triatlon din România, și a oferit premii de peste 10.000 de euro. Printre participanți s-a numărat și bloggerul vrâncean Cristian Florea (http://cristianflorea.ro), membru al uneia dintre ștafetele echipei BlackHawk Security. Echipa vrânceanului nostru s-a clasat pe locul 8 din 35 în clasamentul ștafetelor pe companii, timpul lui Cristian pentru cei 5 kilometri pe care a trebuit să-i alerge fiind de 19 minute și 20 de secunde (al treilea timp la alergare dintre toate cele 35 de ștafete).
   „Triathlon Challenge” este o competiție desfășurată anual la Mamaia, în care concurenții au de parcurs, pe rând, 750m de înot, 20km de pedalat pe șosea și 5km de alergare. Participanții pot alege să facă aceste trei probe individual sau să întocmească o ștafetă din două sau trei persoane. Printre vrâncenii participanți la ediția a 5-a a concursului de la Mamaia s-a numărat și Ionuț Å¢andără, profesor de limba franceză la Colegiul Național „Al. I. Cuza” din Focșani, care s-a clasat pe locul 23 din 55 la individual, cu un timp de 1h, 29min și 23sec. Succesul a fost completat și prin numeroasa participare internațională, fiind prezente Federația Turcă de Triatlon, cu 8 atleți, și Clubul Daljan din Ruse (Bulgaria), dar și sportivi din Ungaria, Germania, Grecia, Polonia, Finlanda și Norvegia.
Triathlon Challenge Mamaia 2013 a fost o ediție aniversară, specială, un concurs cu un concept reinventat și organizat la cele mai înalte standarde internaționale. Înot, ciclism și alergare au fost cele 3 discipline la care concurenții au luat startul cu entuziasm. Traseul a fost unul nou, ciclismul fiind separat de alergare pentru un plus de siguranță și competitivitate.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?