Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Bebeluş de două luni, mort în condiţii suspecte


   Un bebeluș de două luni, din comuna Broșteni, a fost găsit mort, miercuri dimineață. Din primele verificări a rezultat că micuțul a fost alăptat în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 01.00, iar miercuri dimineață, în jurul orei 06.30, când s-a trezit mama sa, a constatat că este mort. Femeia a sesizat poliția, iar după cercetarea la fața locului trupul neînsuflețit a fost adus la Focșani pentru ca medicii legiști să stabilească cauza morții. Oamenii legii spun că la prima vedere nu ar exista suspiciuni cu privire la cauza morții.
    „La data de 11.09.2013, ora 07.00, lucrătorii postului de poliție Broșteni au fost sesizați despre faptul că, minorul B. S. M., în vârstă de 2 luni, a decedat în locuința părinților săi. Din primele verificări efectuate de către polițiști, a rezultat că minorul a fost alăptat în jurul orei 01.00, iar la 06.30 mama acestuia a constatat decesul. Cadavrul nu prezenta urme de violență, fiind transportat la Spitalul de Urgență ,,Sfântul Pantelimon” Focșani, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Vrancea.
    Potrivit unor surse, micuțul decedat provine dintr-o familie de nevoiași și nu figura în evidențe ca suferind de vreo afecțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?