Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Hitler, consumator de droguri


   Un nou documentar despre Adolf Hitler dezvăluie lucruri necunoscute până acum despre liderul nazist și despre viciile sale. Adolf Hitler era ipohondru și abuza de droguri, consumând regulat un cocktail de amfetamine, spermă de taur, otravă pentru șobolani și morfină, scrie dailymail.co.uk. Noul documentar a fost realizat pe baza descoperirii unor înregistrări și scrisori ale medicului personal al lui Hitler, Theodore Morell. 
   Liderul nazist încerca cu disperare să arate că este viril și consuma peste 80 de tipuri de droguri în fiecare zi, fapt despre care medicii și istoricii spun că l-a transformat într-un criminal cu sânge rece. Abuzul de droguri a amplificat depresia liderului nazist, transformându-l într-o persoană slabă.
„Problema nu este dacă Hitler era dependent de amfetamine sau nu, ci faptul că avea tulburare bipolară, iar amfetaminele au amplificat boala. Acest lucru nu a mai fost explicat până acum și explică de ce Hitler s-a schimbat la sfârșitul anilor 1930 și 1940”
   Un raport medical arată că liderul nazist avea eczeme cronice și crampe ale stomacului. Hitler consuma cocaină „pentru a-și curăța sinusurile” și picături pentru ochi dizolvate în cocaină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?