Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Târât cu maşina, după ce a discutat în contradictoriu cu şoferul


   Un bărbat s-a ales cu răni ușoare, după ce a fost târât de o mașină, de al cărui portbagaj se ținea. De asemenea, și un conducător de moped a fost rănit, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice. Ambele evenimente rutiere au avut loc joi, în jurul orelor 19.30. 
   Maricel Gică G., de 31 de ani, din comuna Corbița, în timp ce conducea un  autoturism marca Dacia pe o uliță din Boghești, a oprit să stea de vorbă cu Ovidiu Constantin B., de 33 de ani, din localitate. Discuțiile dintre cei doi bărbați au degenerat într-o ceartă. La plecarea de pe loc a autoturismului condus de Maricel-Gică, Ovidiu s-a prins cu mâna stângă de bara portbagajului instalat pe cupolă, fiind târât aproximativ 200 metri. El a fost accidentat ușor. „Conducătorul auto nu a oprit la fața locului fiind depistat ulterior, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-au comunicat reprezentanții IPJ Vrancea. 
   La aceeași oră, dar într-un alt decor, respectiv în comuna Vrâncioaia, Alexandru Vlăduț I., de 23 ani, din localitate, a fost propria sa victimă, după ce a urcat sub influența băuturilor alcoolice pe un moped marca Piagio. Băiatul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a fost proiectat în afara părții carosabile. În urma impactului, a tânărul s-a accidentat ușor. În cauză a fost întocmit dosar penal, fiind recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
   De asemenea, polițiștii rutieri l-au depistat pe Ionel Å¢., de 38 de ani, vineri dimineață, în jurul orei 02.00, în timp ce circula pe drumurile publice cu un autoturism Fiat. Bărbatul a fost oprit pe DN2D, în comuna Bolotești. În urma verificărilor, s-a stabilit că avea o  concentrație de 0,66 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal, fiind recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?