Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Şahiştii de la CSM Focşani 2007 pregătesc Campionatul Naţional pe echipe mixte


   Campionatul național la șah pe echipe mixte de juniori va avea finala la începutul lunii noiembrie. Consecvenți unei practici care a dat rezultate de excepție, componenții secției de șah a CSM Focșani 2007 se pregătesc pentru întrecerea națională participând la concursuri. La sfârșitul săptămânii trecute, mai mulți sportivi ai clubului au concurat la „Cupa Municipiului Buzău”, competiție organizată pe trei categorii de vârstă: juniori peste 14 ani plus seniori, juniori 11-14 ani, copii sub 10 ani.
   Cele mai bune clasări le-au avut, la 11-14 ani, Ana Maria Banciu și Teodora Avădăni, clasate pe locurile 2 și 3, ambele, cu același număr de puncte – 4,5, ca și sportiva situată pe primul loc. Åži ceilalți sportivi ai CSM Focșani 2007 au avut prestații bune și foarte bune, președintele secției de șah, Aurelian Grigore, apreciind în mod deosebit pe copiii sub 10 ani, cel mai mic dintre ei, George Cătălin Ioniță, având doar 6 ani.
   La Predeal, la Memorialul Emil Ungureanu, un turneu foarte puternic care are loc în perioada 11-17 august, iau parte Cătălin Lucian Pătrașcu și Cosmin Vasiliu, iar alți șahiști ai CSM Focșani 2007 vor pleca la Tulcea unde, în perioada 13-17 august vor concura la „Festivalul Internațional al Åžahului Tulcean”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?