Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Meryl Streep şi Robert De Niro, din nou împreună pe marele ecran, după o pauză de 17 ani


   Actorii americani Meryl Streep și Robert De Niro, ambii recompensați cu premiul Oscar, vor juca din nou împreună într-un film, pentru prima dată după o pauză de 17 ani. Cei doi actori, care au jucat cel mai recent împreună în pelicula „Camera lui Marvin/ Marvin’s Room” (1996), vor apărea de această dată în adaptarea cinematografică a romanului bestseller „The Good House”, scris de Ann Leary, au anunțat producătorii acestui proiect cinematografic. Acesta va fi cel de-al patrulea film în care Meryl Streep și Robert De Niro vor juca împreună, cei doi împărțind afișul altor două pelicule – drama „Vânătorul de cerbi/ The Deer Hunter” (1978) și comedia romantică „Când te îndrăgostești/ Falling in Love” (1984). 
În filmul „The Good House”, Meryl Streep, în vârstă de 64 de ani, va interpreta personajul Hildy Good, un agent imobiliar, fostă alcoolică, iar Robert De Niro, în vârstă de 69 de ani, va juca personajul Frank Getchell, un fost iubit din tinerețea lui Hildy. 
Scriitorul Michael Cunningham, recompensat cu premiul Pulitzer, va scrie scenariul filmului. Drepturile de ecranizare a romanului „The Good House” au fost achiziționate de Karen Lunder, vicepreședinte executiv al companiei de producție cinematografică FilmNation Entertainment. 
Meryl Streep a câștigat anul trecut premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal, pentru interpretarea fostului premier britanic Margaret Thatcher, în filmul „Doamna de Fier/ The Iron Lady”. Acesta a fost cel de-al treilea Oscar câștigat de Meryl Streep, după cele care i-au recompensat prestațiile din „Kramer contra Kramer” și „Alegerea Sophiei”. Streep are, în total, 17 nominalizări la Oscar. Cu filme precum „Vânătorul de cerbi”, „Podurile din Madison County” și „Julie și Julia”, Meryl Steep este o adevărată legendă a cinematografiei mondiale. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?