Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Prinși în flagrant în timp ce furau cabluri de semnalizare


   Doi tineri din comuna Poiana Cristei au fost prinși în flagrant de lucrătorii Postului de Poliție Transporturi Feroviare (TF) Mărășești, în timp ce furau cabluri de semnalizare din stația CF „General Eremia Grigorescu”, din zona Doaga.  
   Tinerii, de 23 și 17 ani, au vrut să fure cablurile ieri dimineață, în jurul orei 6.00, fără să știe că oamenii legii sunt pe urmele lor. În momentul în care au fost surprinși, cei doi sustrăgeau trei cabluri de semnalizare din cupru, pe care urmau să le vândă pe câțiva bănuți la centre de colectare a fierului vechi. Băieții au recunoscut fapta și au spus că vroiau să facă rost de bani.    Tânărul de 23 de ani a mai avut un dosar penal, în care a fost cercetat tot pentru furt calificat, dar în perioada în care era minor. 
   Pe numele celor doi, polițiștii de la Transporturi Feroviare au întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Nu este exclus ca cei doi tineri să mai fi comis și alte fapte asemănătoare, înregistrate cu autor necunoscut, motiv pentru care oamenii legii vor continua să facă verificări pentru a stabili întreaga activitate infracțională a celor doi. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?