Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Carla Bruni revine la cariera de fotomodel


    Fostă primă doamnă a Franței, Carla Bruni, în vârstă de 45 de ani, revine, după mandatul de președinte al soțului ei, Nicolas Sarkozy, la viața de cântăreață și fotomodel de talie internațională, fiind protagonista celei mai noi campanii a casei de modă Bulgari. Campania la bijuteriile Bulgari este primul contract major de modelling de la începerea mandatului de președinte al lui Sarkozy (2007-2012), scrie dailymail.co.uk. 
    Îmbrăcată elegant și cu un chip radiant, Carla exprimă bucurie și încredere în sine în fotografiile în care apare purtând felurite bijuterii distinse Bulgari, asortate cu ceasuri, genți și ochelari de soare. Decorul ales pentru campanie este Roma, Carla fiind fotografiată fie în timpul shopping-ului în magazinul Bulgari Condotti, sau bând un espresso, fie luând parte la o petrecere sau eveniment monden pe unul dintre acoperișurile capitalei. 
    „Sunt foarte mândră și foarte fericită pentru că am fost aleasă să reprezint imaginea Bulgari pentur Haute Joaillerie„, a spus Bruni, care și-a întrerupt cariera de modelling începută la 19 ani fie ca să se concentreze pe muzică, fie din cuaza mandatului de președinte al soțului ei. „Într-un fel, această casă de bijuterii îmi este deja familiară. Mă simt conectată la istoria sa romantică și la sufletul său italian care respiră viață și bucurie și sper sincer să o onorez”, a adăugat ea. 
    Recent, Carla Bruni a fost surprinsă de fotografi în timpul vacanței pe o plajă din sudul Franței, înainte să apară alături de soțul său, Nicolas Sarkozy, la un concert din cadrul festivalului de la Ramatuelle. Fotografiile o înfățișează pe Carla Bruni, în vârstă de 45 de ani, într-o formă de invidiat, fosta primă doamnă a Franței purtând un costum de baie din două piese, de culoare albă, scrie dailymail.co.uk. 
    Așezată pe malul stâncos al apei, cântăreața franceză poate fi văzută zâmbind și vorbind cu prietena ei și pregătindu-se de scufundare. Mai târziu în aceeași zi, Bruni s-a întâlnit cu soțul ei, Nicolas Sarkozy, pentru a asista la concertul starului francez Julien Clerc, parte din festivalul de la Ramatuelle. La eveniment, Carla a purtat o ținută lejeră, fiind îmbrăcată în blugi și o bluză de culoare violet, iar fostul președinte al Franței a purtat un costum, cu o cămașă albă, descheiată la baza gâtului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?