Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Focşănean cercetat pentru că a condus băut


   Un bărbat din Focșani este cercetat de polițiști pentru că a condus băut. Tractorul condus de Aurel S., de 55 de ani, din Focșani, a fost tras pe dreapta pe raza comunei Vizantea Livezi, de polițiștii din localitate. În urma verificărilor efectuate și a testării cu aparatul alcooltest, s-a stabilit că focșăneanul era băut, el având o alcoolemie de 0,51 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. 
   Deși a trecut jumătate de an de când a intrat în vigoare prevederea potrivit căreia mopedurile se conduc doar dacă șoferul are permis, vrâncenii continuă să încalce legea. Aproape că nu este zi în care măcar o persoană să nu fie depistată în trafic cu mopedul și fără să aibă permis de conducere. Printre persoanele cer-cetate pentru astfel de abateri se numără și Silviu A., de 29 de ani, din comuna Nistorești. Polițiștii din localitate l-au depistat în timp ce conducea un moped Honda, iar în urma verificărilor au stabilit că el nu are permis de conducere. 
   În aceeași situație se află și un bărbat de 44 de ani, din comuna Suraia, Marian Viorel L.. El se deplasa cu un moped Piaggio pe drumul județean 204 G, în momentul în care polițiștii l-au oprit în trafic și au stabilit că nu are permis de conducere. O altă persoană pe numele căreia a fost întocmit dosar penal pentru că a condus un moped fără să aibă permis de conducere este Maricel U., de 45 de ani, din comuna Cîmpuri. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?