Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Ecaterina Andronescu, aşteptată în tabăra Gălăciuc la „InfoEducaţie 2013“


   Cea de-a XX-a ediție a Concursului național „InfoEducație 2013” se pregătește de start. Ieri, inspectorul școlar general Vasilica Zaharia a vizitat tabăra de la Gălăciuc pentru a vedea în ce condiții vor fi primiți cei 200 de elevi și profesori care vor poposi la noi în județ.
   Concursul „InfoEducație 2013” se va desfășura în tabăra de la Gălăciuc în perioada 28 iulie – 3 august. Åži-au anunțat participarea personalități precum Alexandru Mironov, scriitor, jurnalist și politician român, fost ministru al Tineretului și Sportului (1993-1996), cât și Ecaterina Andronescu, fost ministru al Educației. Ca noutate în acest an, în cadrul concursului vor participa și 10 elevi din Republica Moldova, dar interesantă va fi și gala de filme didactice. Până în momentul de față, 130 de elevi din 25 de județe ale țării s-au înscris în cadrul acestei competiții, inclusiv șase elevi din Vrancea. Cei mai mulți dintre concurenți sunt din București, urmați de cei din județul Mehedinți. Elevii s-au înscris pentru toate secțiunile din concurs, respectiv roboți, soft educațional, soft utilitar, multimedia și web. Tot în cadrul acestui  concurs vor fi organizate numeroase seminarii și dezbateri pe teme de IT și nu numai. Președintele juriului este conf. univ. dr. Sabin Corneliu Buraga, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Inspectorul școlar Marilena Oprea este președinte executiv al concursului, iar profesorul de informatică Emil Onea a fost desemnat vicepreședinte.
    Cea de-a XX-a ediție a Concursului „Infoeducație 2013” este organizată cu sprijin din partea Ministerului Educației Naționale, în parteneriat cu Grupul Åžcolar „Simion Mehedinți” din Vidra, Åžcoala „Ion Diaconu” Tul-nici și  Colegiul Național „Unirea” din Focșani. „InfoEducație” este concursul de suflet al profesorului de informatică Emil Onea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?