Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Un avocat a lovit cu maşina un motociclist în zona Teatru


       Un avocat focșănean, George Cîrlig, a fost implicat aseară, într-un accident rutier. Evenimentul s-a produs pe strada Republicii din municipiul Focșani, în zona Teatrului. Din informațiile primite de la polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului a reieșit că avocatul a efectuat un viraj la stânga deși îi era interzisă această manevră, moment în care a lovit o motocicletă marca Honda, care circula pe drumul cu prioritate. În urma accidentului, motociclistul, un tânăr din Tecuci, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, pentru investigații medicale. La evaluarea făcută la fața locului nu a reieșit că ar avea răni grave. 
        Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 20.00. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani ne-au spus că avocatul se afla la volanul unui autoturism marca Opel Astra și se deplasa dinspre sensul giratoriu de la Casa Cărții către Ceasul Rău. La intersecția cu strada Simion Bărnuțiu, avocatul a efectuat virajul la stânga, pentru a intra pe strada Simion Bărnuțiu, deși nu avea voie, fără să observe că dinspre Ceasul Rău venea pe banda a II-a o motocicletă marca Honda, pe care se afla un tânăr de 26 de ani, din Tecuci și care circula pe drumul cu prioritate, acroșându-l. În urma impactului, tânărul din Tecuci a căzut pe asfalt. Din fericire, el nu a suferit răni grave. Cel puțin asta a reieșit la prima evaluare. La Unitatea de Primiri Urgențe el va fi supus unor investigații amănunțite pentru a se stabili dacă are fracturi. 
 Polițiștii din cadrul Biroului Rutier ne-au spus că șoferul și motociclistul au fost testați cu aparatul alcooltest pentru stabilirea alcoolemiei, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Oamenii legii au întocmit un dosar penal și conti¬ nuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 
 Menționăm faptul că avocatul nu avea voie să efectueze virajul la stânga, deoarece pe strada Simion Bărnuțiu este indicator cu „Sens Unic”, mașinile putând circula doar dinspre sediul CUP către Tribunal, nu și invers,  dar și pentru că pe strada Republicii, pe sensul de mers către Ceasul Rău, sens pe care circula și avocatul cu mașina sa, este marcaj continuu, virajele la stânga fiind interzise, după cum ne-au explicat polițiștii Biroului Rutier.  Pentru faptul că a virat stânga deși nu avea voie ar putea fi sancționat. Avocatul nu a putut fi contactat aseară, telefonul său fiind închis. 

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?