Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fotbal: Sporting Lieşti – CSM Focşani şi Naţional Goleşti – YS Panciu


   Federația Română de Fotbal a dat publicității ieri programul jocurilor din cadrul primei faze naționale a Cupei României, meciuri care se vor disputa miercuri, 17 iulie, de la ora 17.30. În această fază a întrecerii, județul Vrancea va fi reprezentat de trei echipe: fostele echipe de liga a treia, CSM Focșani și Young Stars Panciu, precum și de campioana județeană, Național Golești. Oficialii federali au apelat la o împerechere geografică, pentru ca echipele să cheltuie cât mai puțini bani pentru deplasări. 
   CSM Focșani va evolua în deplasare pe terenul campioanei județene din Galați, Sporting Liești. „La acest meci ne vom prezenta cu echipa de juniori A1 a clubului, formație care a ocupat locul 5 la turneul final al Campionatului Național. Chiar dacă echipa noastră nu are un teren unde să efectueze antrenamente și există posibilitatea de a nu înscrie echipa în sezonul următor al Superligii Vrancea, CSM Focșani va juca la Ivești pentru a risca o eventuală penalizare din partea FRF, penalizare care ar duce echipa în liga a V-a”, a spus președintele echipei CSM Focșani, Danielette Iorga. 
   Celelalte două grupări vrâncene, Național Golești și Young Stars Panciu se vor întâlni în meci direct, pe Stadionul Florin Jelea din Golești. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri și, dacă egalitatea persistă, la lovituri de departajare de la punctul de pedeapsă. Faza a doua a Cupei este programată miercuri, 31 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?