Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Atleţii vrânceni au confirmat la Cupa Bistriţei


   Sala de Atletism din Bacău a găzduit în week-end o nouă reuniune atletică. La o săptămână distanță de la desfășurarea Naționalelor Universitare indoor, în Sala de Atletism a avut loc tradiționalul concurs Cupa Bistriței, întrecere care a reunit la start cei mai buni sportivi din zona Moldovei și nu numai. Ajunsă la ediția cu numărul 28, competiția și-a schimbat din acest an denumirea, în Memorialul „Neculai Mihalache”. Aproximativ 300 de sportivi s-au înscris pe listele de start ale celei mai longevive competiții indoor a României.
   Au fost ediții în care numărul participanților era de două ori mai mare. De vină pentru recul sunt mai multe cauze: reducerea bazei de selecție, sărăcia cluburilor și concurența făcută de București. Memorialul „Neculai Mihalache” a fost rezervat seniorilor, tineretului și juniorilor 1, dar și cu drept de participare pentru juniorii 2 și 3. Sportivii vrânceni sunt antrenați de Gicu Alexandrescu și Marius Batog (LPS Focșani), Åžtefan Munteanu (CSM 2007 Focșani). În week-end, vrâncenii vor concura la Grand-Prixul pentru juniori I și seniori.

Rezultatele atleților vrânceni:
– Ana Roberta Anghel (CSM 2007 Focșani) – locul I la lungime, locul 2 la triplusalt, locul 2 la 60m garduri,  locul 3 la săritura în înălțime și locul 5 la 60m.
– Valentina Tănase (CSM 2007 Focșani) – locul 4 la aruncarea greutății,  locul 5 la triplusalt, locul 5 la 60m garduri și locul 6 la lungime.
– Vlad Dulcescu (Unirea Focșani) – locul 2 la 200m și 400m.
– George Musteață (LPS Focșani) – locul 3 la 400m și 800m, locul 6 la 400m.
– Daniela Coman (LPS Focșani) – locul 4 la 800m.
– Gheorghe Cristian (LPS Focșani) – locul 7 la general.
– ștafeta 4×200 m de la LPS Focșani – locul 3 (echipă alcătuită din George Buzdugan, Alexandru Arbunescu, George Dristaru și Răzvan Dragomir).
– Gabriel Ursu (LPS Focșani) – locul 3 la 3000m.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?