Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

ULTIMA ORĂ: Poliţiştii vrânceni şi-au prezentat bilanţul


   Polițiștii vrânceni și-au prezentat astăzi, bilanțul. În prezența președintelui Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a prefectului Cătălin Kanty Popescu, a subprefectului Cristi Misăilă, a prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, Ion Lefter și a celorlalți șefi de instituții, care au luat parte la ședința de bilanț, comisarul șef Ionel Popescu, șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea a făcut o scurtă prezentare a activității polițiștilor vrânceni pe anul 2012.
   Cu un buget de austeritate și cu schimbări majore în sistem, respectiv desființarea posturilor de poliție și reînființarea acestora, polițiștii vrânceni au reușit să țină lucrurile sub control.  Inspectorul șef al IPJ Vrancea a precizat că anul trecut infracțiunile comise cu violență, respectiv omor, tentative de omor și lovituri cauzatoare de moarte, au crescut. El este de părere că acest lucru s-a datorat și desființării posturilor de poliție. Pe anumite paliere, poliția vrâneană a întregistrat scăderi ale infracțiunilor, pe alte paliere s-au înregistrat creșteri.
   Din fericire, în Vrancea nu au fost înregistrate cazuri de criminalitate organizată așa cum s-a întâmplat în alte județe, însă incendierile de camioane de la Tulnici și furturile de la calea ferată sunt la limita criminalității organizate. Președintele Conisliului Județean Vrancea, Marian Oprișan i-a felicitat pe polițiștii vrânceni pentru modul în care și-au îndeplinit atribuțiile de serviciu și i-a asigurat de tot sprijinul său.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?