Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Spaţiile comerciale din Piaţa Unirii, scoase din nou la licitaţie pe 9 august


    Primăria Municipiului Focșani organizează licitație publică în data de 9 august
2013, la ora 10.00, la sediul Primăriei, pentru închirierea prin licitație publică a spațiilor situate în „Perimetrul Istoric Piața Unirii și Grădina Publică” din Focșani.
     Este vorba despre șase spații ce alcătuiesc Centru de Meșteșuguri și un chioșc multifuncțional, cu destinația berărie, toate fiind situate în Grădina Publică. Aceste  spații se închiriază cu 5 euro/metru pătrat/lună, acesta fiind prețul minim de pornire la licitație. Spațiile au o suprafață utilă de circa 40-50 metri pătrați.
    Mai sunt scoase la licitație alte nouă spații comerciale situate în Piața Unirii și Grădina Publică, cu destinația: spațiu comercial, bistro, florărie, presă cărți, centru infovinuri. Prețul minim de pornire la licitație este de 15 euro/metru pătrat/lună. 
    Cererea pentru înscriere la licitație, oferta și celelalte documente solicitate în caietul de sarcini, împreună cu taxele (taxa de participare la licitație, taxa caiet sarcini și taxa de garanție reprezentând valoarea chiriei minime rezultată din prețul de pornire la licitație pentru o perioadă de o lună) vor fi depuse la sediul Primăriei municipiului Focșani, până la data de 8 august, ora 16.30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?