Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO: Bal mascat la Şcoala „Carol Davila“


   Absolvenții promoției 2013 a Åžcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” și-au luat adio de la profesori și au depus jurământul asistentului medical într-un cadru festiv, în timpul petrecerii de final ce a avut loc vineri seara într-un restaurant din Focșani. În mijlocul foștilor elevi au fost directorul Carmen Făcăeru și directorul adjunct Violeta Zlota. Pentru toți au fost clipe emoționante, pe care le-au petrecut dansând, dar și bucurându-se de clipă sau depănând amintiri din cei trei ani petrecuți împreună, care cu siguranță pentru proaspeții absolvenți vor fi de neuitat.
   Tema petrecerii a fost „Bal mascat”, fiind inspirată din dorința tinerilor și profesorilor de a prezenta adevărata față a oamenilor, în contrast cu măștile. Tematica a oferit diversitate spectacolului, absolvenții au prezentat momente pline de savoare ce i-au încântat pe toți cei prezenți. „A fost o petrecere reușită, a fost emoționant ca de fiecare dată când o generație pleacă de la noi, pășind pe adevăratul drum al profesiei! Mă simt, din nou, ca o mamă căreia îi pleacă copilul de acasă, pentru că a crescut suficient și trebuie să-și urmeze calea, dar tot ca o mamă, voi fi aici când va avea nevoie de un sfat sau o încurajare. Sunt mândră de elevii și de colegii mei, pentru că au organizat această petrecere la un standard înalt, așa cum suntem obișnuiți să avem și îi felicit! Le urez absolvenților succes în carieră și viață împlinită”, a spus profesoara Carmen Făcăeru, directoarea Åžcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” din Focșani.
   De asemenea, cei din conducerea școlii i-au felicitat pe diriginții de la clase, care au știut să își îndrume elevii și să îi ajute să înțeleagă ce înseamnă profesia de asistent medical. Este vorba despre profesorii Ionuț Anton, Mariana Dumitrașcu, Eliza Ilas și Pamfilica Lazăr. Åži elevii au fost felicitați pentru tot efortul depus și pentru că prin tot ceea ce au făcut, au reușit să mențină la standarde înalte numele unității de învățământ. „Elevilor le adresez rugămintea de a merge mereu drept pe drumul profesiei, ca o lumină în noaptea suferinței, lăsând urme albe în sufletele oamenilor! Se observă preocuparea pentru calitate în tot ce se face, se observă atmosfera caldă, apropiată, plină de respect și considerație în care sunt formați asistenții medicali. Sunt cumva mai liniștită știind că ceea ce li se oferă elevilor astăzi vor oferi ei mai târziu pacienților. Sunt apreciate munca și seriozitatea, este răsplătit tot efortul de trei ani”, a spus profesoara Violeta Zlota, directoarea adjunctă a Åžcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila” din Focșani. Åžefa promoției 2013 este Neluța Edu, care a încheiat cei trei ani de studiu cu media 9,85.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?