Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Prosport Focşani a câştigat cu 6-1 în faţa celor de la CSM Focşani


   În derby-ul Vrancei la grupa 2005 desfășurat la „Cupa Prieteniei” de la Constanța, Prosport Focșani a trecut la pas de CSM Focșani, oferind o adevărată lecție de fotbal. Rezultat final, 6-1 pentru Prosport. Goluri multe, faze spectacol și doar o singură echipă pe teren, Prosport Focșani.    Echipa antrenată de Adrian Schinește nu numai că a învins la scor pe CSM Focșani, ci a arătat și că deține supremația la acest nivel de vârstă. Prosport Focșani a câștigat medaliile de bronz la turneul organizat de Academia Hagi după evoluții foarte bune. Echipa a înscris peste 30 de goluri în cinci partide. Finala mică a adus față în față cele mai importante cluburi de copii și juniori din Vrancea, Prosport Focșani și CSM Focsani. „Prosport Focșani a dominat  meciul de la un capăt la altul câștigând clar, cu scorul de 6-1. Golurile învingătorilor au fost înscrise de Eduard Pană de patru ori și George Ardeleanu de două ori. A fost un turneu reușit pentru Prosport. În grupă, copiii noștri au câștigat în fața celor de la FC Vaslui și Junior Galați. Singura înfrângere a fost împotriva gazdelor, oboseala de pe drum spunându-și cuvântul în jocul cu Academia Hagi. Prosport a fost la un pas de a prinde marea finală. În penultimul act, Prosport a încheiat la egalitate partida cu Junior București, scor 2-2, dar am fost învinși la loviturile de la 7 metri cu scorul de 4-5”, a spus președintele Prosport, Laurențiu Muscalu.
Prosport a luat medaliile de bronz
   În meciul pentru medaliile de bronz, Vrancea a avut două echipe, Prosport Focșani și CSM Focșani. „Fără a părea lipsiți de modestie, meciul nu a avut istoric. Doar primele zece minute au fost echilibrate, după care elevii antrenorilor Adrian Schinește și Stan Rodinel s-au dezlănțuit și au câștigat cu scorul de 6-1. Diferența putea fi și mai mare, dar atacanții de la Prosport au ratat din situații clare de gol din fața porții. Îi felicit pe toți copiii prezenți la acest turneu. Focșaniul a arătat încă o dată că are potențial la nivelul copiilor și juniorilor. Prosport Focșani demonstrează încă o dată că se află pe un drum bun și că are un colectiv de antrenori profesionist. Mulțumim părinților și copiilor pentru tot efortul lor”, ne-a declarat președintele Prosport Focșani, Laurențiu Muscalu. 
Prosport este o provocare pentru toți copiii din Vrancea  

   Åžcoala de fotbal Prosport Focșani a reușit în patru ani să organizeze 12 turnee de anvergură, „Cupa Municipiului Focșani” devenind un brand în lumea fotbalistică juvenilă din România. Peste 300 de echipe, mii de copii, sute de premii și medalii pentru cluburile participante la aceste turnee. Cele mai bune echipe de copii și juniori din țară au fost prezente la Focșani unde s-au desfășurat adevărate festivaluri fotbalistice. Colectivul tehnic al celor de la Prosport Focșani este unul care îmbină tinerețea cu experiența. Stan Rodinel, Adrian Schinește, Lazăr Gabriel și Laurențiu Muscalu sunt cei care se ocupă de formarea tinerelor talente. Peste 150 de copii și opt grupe de vârstă. „Prosport reprezintă o provocare pentru toți. Prosport nu este doar un simplu club sportiv. Este o stare de spirit. Un grup unit care a intrat pe ușa din față a fotbalului juvenil din România, fiind un nume respectat”, se arată în comunicatul remis de Prosport. Lotul de jucători al Prosport Focșani grupa 2005: Andrei Chiriac, Iulian Livadaru, Edy Baniță, Răzvan Mihalache, Alex Abeaboeru, Alex Bucur, Andrei Hărăbor, George Ardeleanu, Eduard Pană, Alesio Croitoru, Ionuț Postolache, Mihnea Constandache, Edy Răileanu, Alex Agache, Alex Hristache, David Gorgan, Claudiu Teodorescu și Daniel Tatu. 
Cursuri de fotbal la Prosport 
   Clubul Sportiv Prosport organizează cursuri de fotbal în fiecare zi pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, născuți în anii 2010, 2009, 2008, 2007, 2006, 2005, 2004 și 2003. Pentru informații suplimentare sunați la telefonul mobil 0754.929.159 sau accesați site-ul clubului www.prosport2009.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?