Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Elevi talentaţi, la concursul „Muguri şi flori”


   Åžcoala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani a găzduit, zilele trecute, cea  de-a IV-a ediție a concursului de creație literară „Muguri și flori”, activitate desfășurată în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Vrancea. Juriul, alcătuit din profesori de specialitate, a avut dificila misiune de a-i departaja pe cei peste 50 de mici scriitori, pasionați de științe, care și-au publicat lucrările în paginile revistei școlare „Muguri și flori”.
   Profesorul Ioana Grăjdeanu a subliniat evidenta creștere calitativă, de la un an la altul, a creațiilor elevilor, iar consilierul școlar Liliana Jeny Mihai, director la Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Vrancea, a remarcat amprenta psihologicului, la nivel subliminal, în aproape fiecare lucrare participantă la concurs. La rândul său, profesoara Daniela Sporea a evidențiat rolul revistei școlare în promovarea lecturii, activitate ce stă la baza proiectului Comenius „To read is to grow”, în care este antrenată Åžcoala „Duiliu Zamfirescu” Focșani, alături de alte instituții de învățământ din Franța, Spania, Turcia, Italia și Grecia.
   Organizatoarele activității au fost profesoara Anișoara Pițu și bibliotecara Gabriela Harea, care s-au preocupat de buna desfășurare a concursului de creație literară „Muguri și flori”, reușind să atragă sponsori pentru a oferi tuturor elevilor premiați cărți și diplome. Prezența masivă a copiilor, dar și a părinților acestora a însemnat o notă bună pentru coordonatorii acestei activități, care are loc la fiecare sfârșit de an școlar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?