Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Cauţiunea nu l-a scăpat pe Jitea de arest


   Liviu Jitea nu va fi eliberat pe cauțiune. După ce magistrații Tribunalului Galați au decis să restituie afaceristului suma de 10.000 de lei, stabilită în schimbul eliberării acestuia pe cauțiune și să mențină starea de arest, Jitea a atacat cu recurs decizia judecătorilor. Magistrații Curții de Apel Galați au luat ieri în dezbatere solicitarea lui Liviu Jitea și au respins acțiunea. Va rămâne astfel valabilă soluția primei instanțe, respectiv cauțiunea restituită și Liviu Jitea în arest.
   Procurorii DIICOT Galați încă nu au finalizat urmărirea penală în acest dosar. Åži dosarul de insolvență al firmei SC Trust LF este ținut pe loc de ancheta penală, având în vedere că Jitea este acuzat că a folosit cu rea credință creditele societății, situație ce trebuie raportată la cauzele care au dus la intrarea în insolvență a firmei. Dosarul aflat pe rolul Secției de Contencios a Tribunalului Vrancea a avut termen miercuri și a fost amânat pentru data de 4 septembrie 2013.
   Jitea se află în arest din data de 9 martie, alături de șase colaboratori ai săi. Cu o zi înainte de a fi reținut de procurori, locuința acestuia și alte locații au fost percheziționate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?