Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Maşina Jandarmeriei s-a stricat în trafic


   Un autocamion al Jandarmeriei s-a defectat ieri, în trafic, la Focșani. Mașina a rămas în apropierea sensului giratoriu de la Casa Cărții și cu toate eforturile depuse de jandarmi, care s-au băgat pe sub ea, în speranța că-i vor găsi problema, nu a mai putut fi pornită. În tot acest timp, traficul rutier s-a desfășurat pe un singur fir, deoarece pe cel de-al doilea era autocamionul jandarmilor, care s-a încăpățânat să nu mai plece de pe loc.
    Jandarmii au fost la tragere în poligonul de la Haret, iar la întoarcere au poposit la sediul de pe strada Plevnei pentru a lăsa materialele folosite în poligon, după care au plecat spre sediul de pe strada Republicii. Nu au mai ajuns la destinație pentru că mașina s-a defectat. Autocamionul a fost tractat și dus la sediu.
    Purtătorul de cuvânt al IJJ Vrancea, plutonierul adjutant Adrian Costescu, ne-a precizat că a fost vorba despre o defecțiune la motor. „Colegii mei se întorceau din poligon și veneau la sediul de pe strada Republicii. Autocamionul este folosit pentru transportul materialelor și al efectivelor de jandarmi. A fost vorba de o defecțiune la motor. Inspecția tehnică periodică este la zi”, ne-a spus plutonierul adjutant Costescu.  Este cunoscut faptul că o parte dintre mașinile din dotarea structurilor MAI din județ sunt depășite. Cu toate acestea, ele sunt folosite pentru că altele mai bune nu există.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?