Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

”Zborul”, nominalizat la Oscar, rulează la Balada


   În acest sfârșit de săptămână vor rula filme la Focșani, Mărășești și Odobești, aduse de caravana Casei de Cultură „C. C. Giurescu” din Odobești. Astăzi, la Casa de Cultură din Mărășești, puteți urmări două filme: de la ora 17.00 „Alba ca Zăpada”, iar de la ora 20.00 drama „Legături suspecte”, cu Nicole Kidman.  
   Sâmbătă și duminică, la cinematograful Balada, focșănenii pot urmări trei filme. De la ora 15.00, cei mici se pot delecta în „Regatul secret”, o animație care a fost prezentată săptămâna trecută în avanpremieră națională la Focșani. De la ora 17.00 puteți urmări acțiunea „Fură și fugi”. Filmul prezintă un grup de infractori de talie, învățați cu viața riscantă, care sparg  în fiecare an câte o bancă, iar un polițist ambițios se străduiește din răsputeri să-i prindă. După ani de zile de ja-furi pregătite cu grijă, banda este convinsă de unul dintre membrii săi să riște, dând o ultimă lovitură cu miză uriașă. Dar să ducă la bun sfârșit o asemenea lovitură având pe urmele lor un detectiv înrăit și o bandă rivală, este un lucru greu de izbutit.
   Filmul serii, de la ora 19.00, este drama „Zborul”, film nominalizat la Oscar în acest an. Denzel Washington intră în pielea lui Whip Whitaker, un pilot de avion respectat de colegi și superiori, perceput ca un erou național după ce reușește să aducă la sol un avion foarte avariat. Salvând viețile a 98 de pasageri din cei 106 pe care îi transporta avionul deteriorat, Whip își câștigă admirația tuturor. Ancheta scoate însă la iveală inclusiv lacunele din conduita profesională a pilotului Whitaker, care, dacă nu ar fi consumat alcool în noaptea ce a precedat acel zbor fatidic, probabil că defecțiunile tehnice ale avionului ar fi fost descoperite și remediate în timp util. Whip se trezește transformat peste noapte dintr-un erou aclamat într-un om pe care toți se grăbesc să-l condamne.
   Film va fi duminică și la Casa de Cultură din Odobești. De la ora 11.00 va rula filmul pentru copii „Invincibilii”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?