Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fănel Şandru este campion judeţean la şah


   Zilele trecute s-a desfășurat cea mai importantă competiție de șah individual din anul șahist al județului, Campionatul Județean de șah pentru seniori. Organizator a fost Asociația Județeană de Åžah Vrancea în colaborare cu Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Vrancea, C.S.M. Focșani 2007 și Clubul Municipal de Åžah Speranța Focșani. S-a jucat în sistem elvețian, șapte runde, șah clasic și au participat 20 de șahiști seniori și juniori. Noul și merituosul campion județean pentru anul 2013 este imprevizibilul Fănel Åžandru, care alternează competiții la care strălucește cu altele mai șterse. 
   Pe următoarele locuri s-au clasat în ordine: Mălureanu Grigore, Ioniță Paul, Toader Gheorghe, Toma Elena, Silvestru Petrică, Banciu Bianca, Anton Dragoș, Arghirescu Marius, Condruță George, Cristea Aurelian, Ion Dragoș etc. Dintre cei 20 de participanți, nouă au fost de la C.S.M. Focșani 2007 (Mălureanu Grigore, Ioniță Paul, Toma Elena, Banciu Bianca, Cristea Aurelian, Ion Dragoș, Banciu Alexandra, Banciu Ana, Măimăscu Åžtefan), opt au fost de la Clubul Municipal de Åžah Speranța Focșani (Åžandru Fănel, Toader Gheorghe, Silvestru Petrică, Anton Dragoș, Arghirescu Marius, Condruță George, Ciorici Eugen, Bălescu Dan) și trei au fost nelegitimați (Tatal Cazah, Riciu Radu și Gurguiatu Toader). 
   S-au oferit pentru primele trei locuri în clasamentul general câte un premiu de 300, 250 și 200 lei. De asemenea, s-au oferit patru premii de câte 100 lei celei mai bine clasate dintre fetele participante la turneu (Elena Toma), celui mai bun șahist până în 20 de ani (Banciu Bianca), celui mai bun șahist între 20 și 50 de ani (Anton Dragoș) și celui mai bun șahist peste 50 de ani (Toader Gheorghe). 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?