Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

GALERIE FOTO: Judoka de la Unirea Focşani, performeri la Miercurea Ciuc


Componenții echipelor de judo Under 14 și 16 de la Unirea Focșani s-au întors cu 8 medalii de la ediția din acest an, a X-a a Memorialului „Tanczos Gall Joszef”, întrecere care a fost organizată la Miercurea Ciuc. Åži la această competiție, judoka antrenați de Adrian Moldoveanu și Mugurel Popa au avut evoluții bune și s-au întors acasă cu medalii.
Performerii clubului de pe Milcov la întrecerea de la Miercurea Ciuc au fost următorii sportivi: Under 14 Georgia Hagianu – locul I la categ. 32kg, Iulia Moldoveanu – locul III la categ. 32kg, Ionela Macovei – locul I la categ. 40kg, Georgiana Mocanu – locul I la categ. 44kg, Lavinia Iosif – locul III la categ. 48kg, Mario Constantin – locul III la categ. 42kg, Rareș Cara – locul V la categ. 42kg, Leonard Iuga – locul V la categ. 34kg; la Under 16: Maria Pomană – locul II la categ. 63kg și Ionela Macovei – locul I la categ. 40kg.

Cea mai bună sportivă a Vrancei în 2013 a ajuns la Politehnica Iași

Timp de două zile, Sala Polivalentă din Iași a găzduit întrecerile Cupei României la judo pentru seniori. Cea mai bună sportivă a județului Vrancea în 2013 și vicecampioana mondială la judo, Andreea Åžtefănescu s-a transferat la clubul Politehnica Iași. După ce a reprezentat cu cinste în competiții cluburile Unirea Focșani și CSM 2007 Focșani, sportiva a fost nevoită să se transfere la clubul din Copou deoarece acesta s-a arătat dispus să suporte costurile necesare unei intervenții chirurgicale pe cord deschis a sportivei, suma care s-a ridicat la suma de 20.000 lei.
În competiția feminină de la Iași, Andreea Åžtefănescu (cat. 48 kg) a cucerit medalia de bronz, sportiva urmând să reprezinte România și la Grand Prix-ul de judo de la Zagreb (Croația)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?