Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

A suflat în alcooltest, dar a refuzat să meargă la spital


   Un șofer din Golești a acceptat să fie testat cu aparatul alcooltest, dar a refuzat să meargă la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În noaptea de duminică spre luni, la ora 1.00, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Ceahlău, din Golești, un autoturism VW Golf, condus de Cătălin Åž., de 27 de ani, din localitate. În urma testării cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,80 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Åžoferul a refuzat recoltarea de probe biologice.
   Sâmbătă, la ora 11.00, pe strada Mihail Kogălniceanu din munici-piul Adjud, polițiștii l-au depistat pe Vladimir B., de 50 ani, din Orbeni, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism Renault fără a poseda permis de condu-cere. Åži pe numele său a fost întocmit dosar penal de cercetare. 
    Ziua de sâmbătă a fost cu ghinion și pentru Ion H., de 32 de ani, din Suraia. Mașina condusă de acesta a fost oprită în trafic la ora 11.00, pe DNJ 204 D. În urma testării s-a stabilit că șoferul avea o alcoolemie de 0,55 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?