Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Curs festiv pentru absolvenţii Liceului „Ioan Slavici”


   Casa Orășenească de Cultură din Panciu a găzduit, luni seară, cursul festiv al absolvenților din Promoția 2013 a Liceului Teoretic „Ioan Slavici”. Pe acordurile imnului „Gaudeamus Igitur”, ei au pășit în sala de spectacole a Casei de Cultură, fiind întâmpinați de cadrele didactice și directorul Andrei Manovici, precum și de cei doi amfitrioni ai festivității, Anca Dragomir și Leonid Carabă, absolvenți ai Promoției 2013. Ei i-au invitat pe diriginții Cristina Istrate, Valentin Gheorghiu, Severin Milea, Doina Bandrabur Jalbă și Anca Drilea să urce pe scenă, pentru a striga catalogul și a înmâna diplomele de absolvenți.
   Pentru profesoara Anca Drilea, cursul festiv din 2013 a reprezentat primul eveniment de acest gen din activitatea desfășurată în cadrul liceului, în timp ce pentru profesorul de sport Severin Milea aceasta a fost ultima sa întâlnire cu elevii, înainte de pensionare. Un moment emoționant a fost acela în care absolvenții clasei a XII-a E și-au reamintit de colega lor Dana Amăricăi, prematur dispărută în urma accidentului rutier din luna aprilie. Diriginta Anca Drilea a anunțat că toca, diploma de absolventă, precum și trandafirul pe care Dana ar fi trebuit să le primească la festivitate vor fi înmânate, ulterior, familiei.
   Absolvenții care s-au evidențiat în cadrul activităților școlare și extrașcolare au primit, din partea conducerii liceului, medalii și premii. Din rândul lor au făcut parte reprezentanți ai Clubului „IMPACT Perfect LIS”, cei care au activat în trupele de teatru și de majorete, precum și în Grupul Coral „Cantabile”. De asemenea, Elena Guță, Oana Cristina Miron și Ionuț Georgel Olaru au fost recompensați cu Trofeul Liceului „Ioan Slavici”, pentru promovarea imaginii instituției prin intermediul rezultatelor obținute la concursuri. Ulterior, directorul Andrei Manovici a anunțat că, anul acesta, medalia pentru șeful de promoție va ajunge la Roxana Georgiana Lupașcu, din clasa a XII-a A. Conform tradiției, aceasta i-a înmânat colegei sale din clasa a XI-a, Andreea Croitoru, Cheia Liceului.
La cursul festiv a participat, în calitate de invitat, și viceprimarul Iulian Nica. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?