Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Bărbat de 80 de ani, mort după ce s-a răsturnat cu maşina


   Un bărbat în vârstă de 80 de ani, din Domnești, comuna Pufești, a murit aseară la Spitalul Județean Focșani, după ce s-a răsturnat cu mașina pe un câmp din afara localității. Accidentul s-a produs ieri după-amiază, iar anchetatorii sunt de părere că octogenarul, Constantin Chiper, s-a răsturnat  cu mașina după ce i s-ar fi făcut rău la volan. Potrivit unor surse, bărbatul venea de la Spitalul din Adjud și se îndrepta spre casă. El fusese chemat la spital de nora sa, soră medicală de meserie, pentru a-i face un tratament. Sursele noastre ne-au spus că mașina condusă de octogenar a mers pe două roți 20 de metri, apoi s-a răsturnat în șanț. Åžoferul nu purta centură, fiind aruncat afară din autotu-rism, care s-a răsturnat peste el. 
   Comisarul șef Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea ne-a spus că evenimentul rutier s-a produs la ora 16.40, pe DN 2 E85, în afara comunei Pufești. „Astăzi (ieri-n.r.) la ora 16.40, pe DN 2 E85, în afara comunei Pufești, conducătorul unui autoturism marca Dacia Solenza¸în vârstă de 80 de ani, din comuna Pufești, sat Domnești, în timp ce se deplasa pe direcția Adjud-Focșani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, fiind cunoscut cu afecțiuni medicale, și s-a răsturnat pe câmpul din dreapta sensului său de mers. Conducătorul auto a decedat la spital. Cauzele exacte care au dus la producerea accidentului vor fi stabilite de medicii legiști, după efectuarea necropsiei, și de poliție”, ne-a spus comisarul șef Adrian Huzum. 
   Victima, care a suferit răni grave în urma accidentului, a ajuns inițial la Spitalul Municipal Adjud. Starea sa era foarte gravă, fiind în comă. A fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Focșani. Bătrânul a fost dus în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a făcut stop cardio-respirator și a decedat. Acum, polițiștii Serviciului Rutier așteaptă rezultatele necropsiei pentru a vedea dacă bătrânul s-a răsturnat cu mașina după ce i s-a făcut rău la volan sau din alte cauze. Apropiații acestuia le-au spus polițiștilor că octogenarul se plângea frecvent că amețește. 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?