Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Confruntarea liceelor din Focşani, la Club Bawary


   Elevii Liceului Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani au reușit să se califice în semifinală, în cadrul primei ediții a „High School Fest” – 2013 ce s-a desfășurat aseară la Club Bawary din Focșani.
    Pentru început, în cadrul acestei inedite competiții dedicate evidențierii celor mai talentați liceeni din Focșani, au participat elevii de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” care s-au înfruntat în cadrul a șase probe cu elevii Liceului de Arte „Gh. Tattarescu”. Concursul a debutat cu proba de karaoke, ocazie numai bună ca elevii să își etaleze talentul de cântăreți în fața colegilor care au venit să îi susțină și a publicului prezent în club. Concursul a continuat cu proba de cultură generală ,,Hai că știi”, acolo unde întrebările nu i-au pus în dificultate pe elevi. Cea de-a treia probă din cadrul concursului a constat în interpretarea unei piese de teatru. Elevii talentați ai Liceului Pedagogic „Spiru Haret” au stârnit ropote de aplauze. A urmat apoi o probă improvizație de teatru sau muzică. În vreme ce elevii Liceului Pedagogic au trebuit să improvizeze un moment artistic sub genericul ,,Spațiu”, elevii Liceului de Artă au încercat să transforme ,,timpul” în artă prin muzică și teatru. ,,Dansează pentru liceul tău” a fost de asemenea proba care a ridicat sala în picioare, elevii reușind să se ridice la așteptările publicului prin dansurile pe care le-au realizat. Fiecare unitate de învățământ a trebuit de asemenea să prezinte un scurtmetraj în care să promoveze imaginea liceului pe care îl reprezintă.    
   Competiția plină de amuzament și spectacol s-a încheiat cu desemnarea Liceului Pedagogic ,,Spiru Haret” din Focșani ca echipaj calificat în etapa viitoare. Toți elevii participanți au fost felicitați, iar spectacolul pus în scenă de ei a continuat cu distracția ce a urmat la Club Bawary din Focșani. Săptămâna viitoare se vor „duela” elevii Liceului cu Program Sportiv și elevii Colegiului „Edmond Nicolau”.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?