Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Vacanţă la mare cu buget redus, până pe 15 iunie


   Vremea s-a încălzit și mulți dintre noi ne gândim deja la o vacanță pe plajă, în valurile mării. Vă puteți bucura de mare și în extra-sezon, când este mai puțin aglomerat și, în plus, puteți profita de prețuri mici și de zile relaxante pe litoralul românesc, prin programul „Litoralul pentru toți”. Dacă vă cumpărați un bilet de vacanță în perioada 6 mai – 15 iunie puteți beneficia de șase nopți de cazare pe litoral, la cele mai mici prețuri, prin programele „Litoralul pentru toți” și „Litoralul pentru toți – All Inclusive”, ediția de primăvară. Pentru acest an au fost propuse pentru prima dată tarife diferențiate pentru zona Constanța – Mamaia – Eforie, față de Sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche). De asemenea, în acest an românii au posibilitatea să opteze și pentru „Litoralul All Inclusive”. 
 Pentru Constanța – Mamaia – Eforie, tarifele pentru un sejur 6 nopți/persoană vor fi :
205 lei / 6 N / pers. – Hotel 1* fără mic dejun
235 lei / 6 N / pers. – Hotel 2* fără mic dejun
265 lei / 6 N / pers. – Hotel 3* fără mic dejun
315 lei / 6 N / pers. – Hotel 2* cu mic dejun
425 lei / 6 N / pers. – Hotel 3* cu mic dejun
485 lei / 6 N / pers. – Hotel 4* cu mic dejun
605 lei / 6 N / pers. – Hotel 5 * cu mic dejun
 Turiștii care aleg această zonă a litoralului beneficiază de o opțiune suplimentară: „Litoralul pentru toți – All Inclusive”, care asigură toate cele trei mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă.
 Tarifele pentru sejururi All Inclusive de 5 nopți sunt :
765 lei / 5 N / pers. : Hotel 3*
875 lei / 5 N / pers. : Hotel 4*
985 lei / 5 N / pers. : Hotel 5*

 Tarifele pentru sudul litoralului, pentru un sejur de 6 nopți/persoană vor fi :
159 lei / 6 N / pers. – Hotel 1* fără mic dejun
179 lei / 6 N / pers. – Hotel 2* fără mic dejun
199 lei / 6 N / pers. – Hotel 3* fără mic dejun
269 lei / 6 N / pers. – Hotel 2* cu mic dejun
329 lei / 6 N / pers. – Hotel 3* cu mic dejun
379 lei / 6 N / pers. – Hotel 4* cu mic dejun
469 lei / 6 N / pers. – Hotel 5 * cu mic dejun
Intrare gratuită la muzee
 Turiștii care cumpără pachetul „Litoralul pentru toți” beneficiază de un voucher de atracții. Cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, turiștii vor avea intrarea gratuită la mai multe obiective turistice din județ: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Åžtiințe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria. „Programul „Litoralul pentru toți” a înregistrat de la an la an un trend ascendent, fiind acum unul dintre programele favorite ale publicului consumator de vacanțe. Tarifele sunt extrem de atractive și pentru prima dată sunt și diferențiate între nordul și sudul litoralului. Sperăm în felul acesta că vom oferi turiștilor un produs turistic râvnit, la un preț accesibil”, a declarat Lucia Nora Morariu, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism. 
 Biletul de vacanță poate fi cumpărat numai cu plata integrală, prin intermediul agențiilor de turism membre ANAT din țară. Trebuie să știți că orice modificare a rezervării anulează reducerea.
 Până pe 25 martie, peste 50.000 de români au cumpărat pachete de vacanță pentru litoral, ceea ce marchează o creștere de 20% în raport cu aceeași perioadă a anului trecut. Valoarea medie a pachetului se cifrează la 580 lei de persoană. Cele mai căutate stațiuni pentru care au optat turiștii români în cadrul acestui program sunt: Mamaia-Năvodari, Eforie Nord, Neptun, Saturn, Jupiter, Mangalia, Venus, Olimp, Costinești, Cap Aurora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?