Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Claudiu Cristea este noul viceprimar al Adjudului


       Municipiul Adjud are începând de ieri viceprimar. Consilierul PSD Claudiu Cristea a fost ales de plenul Consiliului municipal, viceprimar al Adjudului. Municipiul Adjud nu are viceprimar de la încheierea legislaturii trecute, din cauza neînțelegerilor privind desemnarea persoanei care să ocupe această funcție. În cursa pentru ocuparea funcției de viceprimar s-a înscris și liberalul George Munteanu, însă acesta a fost devansat net de social democratul Claudiu Cristea care a obținut 11 voturi din cele 16 valabil exprimate. La ședința Consiliului Municipal Adjud de ieri au fost prezenți deputații Victor Roman (PSD), Nini Săpunaru (PNL), Neagu Murgu (PP-DD) și Florin Secară (PDL). 
 Primarul Constantin Armencea a salutat decizia plenului Consiliului municipal de a alege un viceprimar deoarece are nevoie de un ajutor în procesul de reabilitare a infrastructurii din Adjud. „Salut decizia consilierilor, era nevoie de un viceprimar, deoarece orașul se dezvoltă și nu puteam face față singur tuturor problemelor care apar în actul administrativ și în special în urmărirea și verificarea lucrărilor aflate în derulare. Claudiu Cristea este un tânăr ambițios, care cunoaște administrație și cu siguranță va face față acestei noi provocări”, a precizat primarul Constantin Armencea. 
 Tot în ședința de ieri a fost votat și aprobat bugetul propriu al municipiului Adjud pe anul 2013. Aceasta este a treia ședință în care s-a discutat bugetul municipiului, în primele două bugetul nefiind votat de consilierii PNL, PDL și PP-DD. Bugetul municipiului Adjud pe anul 2013 este de peste 53 de milioane de lei. Primarul Constantin Armencea a declarat că bugetul pe anul 2013 a fost aprobat cu 3 amendamente propuse chiar de el, amendamente ce vizează proiecte de investiții. „Consilierii municipali au aprobat bugetul pe anul 2013. Am reușit să explic marii majorități că avem un buget bun, pliat pe problemele municipiului și care, în cea mai mare parte, va merge către investiții”, a susținut primarul Constantin Armencea. 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?