Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Mădălina Ghenea: “Vreau copii cât mai curând”


   Modelul Mădălina Ghenea, a cărei relație cu Gerard Butler este una dintre cele mai mediatizate de la Hollywood, a declarat recent că ar vrea să aibă copii cât mai curând cu celebrul actor. Românca în vârstă de 24 de ani a spus că speră că actorul de origine scoțiană „nu se va schimba”, dar că, în timp ce a recunoscut că într-adevăr își dorește copii, căsătoria nu este o prioritate, scrie Daily Mail. „Este un tip minunat care știe cum să facă orice și sper că nu se va schimba în niciun fel”, a adăugat Mădălina despre cel pe care îl consideră „prima ei dragoste”. 
   Mădălina, care își promovează în prezent noul film „Razza Bastarda”, a vorbit despre viața ei personală la un talk show italian, unde a recunoscut că este pregătită să aibă copii „chiar acum”, explicând: „Dintotdeauna am vrut o familie, cu mulții copii și animale”. În aceeași emisiune a spus că nu consideră o necesitate căsătoria cu Butler: „Pentru mine este poate prea devreme în acest moment”. 
   Actorul, în vârstă de 43 de ani, care a jucat alături de Mădălina într-o reclamă, a povestit că nici măcar nu s-a atins de ea la prima lor întâlnire, în New York, dar că trei zile mai târziu a urmărit-o în Milano. De atunci, Mădălina și Gerard sunt împreună de aproximativ un an, apărând în ipostaze de îndrăgostiți de fiecare dată când sunt surprinși de paparazzi. 
   În ultima parte a anului trecut, Ghenea și actorul britanic Gerard Butler au fost surprinși împreună, în ipostaze tandre, pe Coasta de Azur, de fotografii de la ediția italiană a revistei Vanity Fair. 
Ulterior, actorul a declarat într-un interviu că s-a îndrăgostit de Mădălina Ghenea la prima vedere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?