Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Cei mai enervanți jucători din cazinourile online

Data trecută am vorbit despre cei mai enervanți jucători din sălile de jocuri. Dar nu toți pariorii preferă să joace într-un cazinou fizic, mulți preferând să joace din confortul propriului fotoliu.

Așa că astăzi vom termina ce am început săptămâna trecută și vă vom prezenta cei mai stresanți jucători de la cazinourile online.

1. Necredinciosul

Acesta trebuie să fie unul dintre cele mai enervante tipuri de jucători! Ei sunt acei amatori care se plâng despre fiecare joc și cazinou la care joacă. Își vor învinui toate pierderile asupra cazinoului și vor încerca să spună că au fost înșelați într-un fel sau altul.

Acești jucători cred că fiecare joc este măsluit, dar vor continua să parieze sume ireale bani în încercarea de a demonstra că sunt țepuiți de cazinou. Singurul lucru pe care trebuie să-l facă acest tip de jucători este să nu mai joace. 

2. Strategul

Cei care înțeleg cum funcționează păcănelele înțeleg că nu există o strategie 100% câștigătoare. Nu există vreun plan rapid de îmbogățire, jocurile fiind pur aleatorii. Ceva care va funcționa pentru un jucător cel mai probabil nu va funcționa și pentru altul.

Nu este nimic mai enervant decât cineva care îți tot spune cât de mult trebuie să pariezi, când să pariezi și câte pariuri trebuie să plasezi pentru a câștiga. Desigur, există unele tactici care, aplicate cum trebuie, îți vor minimiza pierderile și maximiza câștigurile, dar este important să ții minte că ai de-a face cu un joc de noroc.

Din păcate, într-o industrie în care sunt la bătaie atât de mulți bani, vei întâlni întotdeauna jucători care cred că au răspunsul corect. Realitatea este că nu îl au și că te pot trage în jos după ei.

3. Nerăbdătorul

În ziua de azi, retragerile au devenit din ce în ce mai rapide, apropiindu-se cât de mult pot de a fi instante. Dar dacă faci o primă retragere pe platforma unui cazinou online, va trebui să investești în răbdare.

Cel mai probabil va trebui să treci prin verificări și reverificări înainte să-ți fie acordate câștigurile, dar acest lucru se datorează legislației stricte și băncilor care efectuează transferul. Din punctul de vedere al cazinoului, cu cât un câștigător își primește mai repede banii, cu atât are șanse mai mari să revină pe platformă.

Cu toate acestea, vor exista întotdeauna jucători care își doresc banii, și îi vor acum. Fii pregătit să aștepți. Dacă joci la un cazinou online acreditat și ai respectat termenii și condițiile acestuia, vei primi banii fără urmă de îndoială. Răbdarea este o virtute, așa că nu vrei să te cerți cu cineva care doar respectă legislația în vigoare.

4. Necititul

Ai fi surprins cât de puțini jucători citesc termenii și condițiile cazinoului la care joacă. Fiecare cazinou are condiții proprii, care variază drastic și sunt acolo pentru un motiv.

Ia-ți 10 minute din timpul de joacă pentru a le citi, iar acestea ar putea fi cheia succesului. Ai conduce o mașină legat la ochi? Nu credem. Deci, de ce să începi să pariezi bani câștigați cu greu dacă nu ai citit regulile mai întâi?

Dacă nu le citești, probabil ești pe cale de a încălca unul dintre acești termeni și a-ți anula propriul câștig. Aici intervine jucătorul enervant. El va posta online și se va plânge despre experiențele lui extrem de negative, doar pentru a i se atrage atenția că nu a citit niciodată termenii și condițiile.

Nu vrei să-ți fie confiscate câștigurile? Citește termenii și nu stresa ceilalți jucători când ți-a fost prea lene să parcurgi câteva rânduri de text.

5. Visătorul

Tuturor ne place să visăm la mai bine, iar jocurile de cazinou și sloturile sunt capabile să realizeze aceste vise, chiar dacă destul de rar. Este în regulă să visezi, dar câștigurile de milioane de dolari sunt foarte puține, iar unii jucători vor crede că dacă joacă un joc suficient de mult, vor câștiga jackpotul.

Un jackpot nu este niciodată o garanție, indiferent de câte role învârți. Dacă urmărești unul, sunt șanse mari să nu îl obții niciodată. Cel mai bine joci așa cum ai face-o în mod normal, iar într-o zi, s-ar putea să sară iepurele când nu te aștepți la asta.

6. Iresponsabilul

Una din cele mai importante lecții învățate prea târziu de amatorii de jocuri de noroc este să joci strict în limitele bugetului tău. Întotdeauna va exista un jucător care va depune până rămâne fără fonduri, iar apoi va încerca să își recupereze depunerile.

În cazul în care suferi de o dependență de jocuri de noroc, nu îți fie teamă să ceri ajutorul. Acesta nu mai este un subiect tabu de mult timp. Există multe resurse online care te pot ajuta, așa că nu fi iresponsabil! Nu lăsa jocurile de noroc să-ți distrugă viața!

7. Profesionistul

Unii din cei mai comuni jucători deranjanți de care poți da la un cazinou online sunt cei care cred că pot face o carieră din jocurile de noroc online.

Acest lucru poate fi aplicabil la Poker sau alte jocuri care implică ceva mai multă strategie și mai puțin noroc chior, dar când vine vorba de păcănele, este aproape imposibil să obțină o carieră din asta, cu excepția cazului în care își creează propriul public online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?