Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Spectacol caritabil pentru „Mama Sterea”


   Zeci de persoane, elevi, cadre didactice, reprezentanți ai Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea, dar și foști elevi, impresionați de drama prin care trece profesoara de biologie Maria Sterea, au fost aseară la Ateneul Popular „Mr. Gh. Pastia” pentru a lua parte la balul caritabil „Salvăm un profesor, salvăm o generație”. Sala Ateneului Popular a fost plină de oameni care și-au dorit să îi fie alături îndrăgitei profesoare. Cu toții au putut face donații pentru cea pe care elevii o numesc „Mama Sterea”, o profesoară dragă tuturor, dar care acum are nevoie de sprijinul tuturor pentru a putea să zâmbească din nou. 
   Inițiativa de a organiza acest bal caritabil aparține Consiliului Județean al Elevilor, iar prin acest gest se speră atragerea atenției cu privire la starea de sănătate a profesoarei Maria Sterea. „A fost inițiativa copiilor, atât a celor din cadrul Consiliului Județean al Elevilor cât și a copiilor din toate liceele din județ. Momentul este emoționant dacă ne-am fi luat după numărul de copii care ar fi vrut să vină la spectacol. Cred că nu există sală cu așa număr mare câți ar fi dorit să vină. Sperăm ca ajutorul nostru să îi aducă liniște”, a spus inspectorul școlar Lidia Dumbravă. Toți participanții au primit din partea organizatorilor brățări pe care era inscripționat mesajul „Am donat și sunt fericit”. 
   Profesoara Maria Sterea a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică M4. Toți cei care vor să o ajute pe profesoara Maria Sterea pot face donații, oricât de mici, în contul deschis la Raiffeisen Bank: RO41RZBR0000060015458254, pe numele lui Mihai Sterea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?